ODUŠEVILA NAS JE U FATALNOJ PRIVLAČNOSTI: Glen Klouz je do USPEHA došla preko TRNJA, a EVO i njene PRIČE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODUŠEVILA NAS JE U FATALNOJ PRIVLAČNOSTI: Glen Klouz je do USPEHA došla preko TRNJA, a EVO i njene PRIČE!

U kandžama sekte.

Ko god da je gledao film Fatalna privlačnost, jasno mu je koja je glumačka veličina Glen Klouz. Ona je jedan od onih negativaca za koje nesvesno navijamo. Pored ovog njenog ostvarenja, široj publici je poznata i po filmu Sto jedan dalmatinac. Danas je jedna od najuspešnijih i priznatih holivudskih glumica. Ipak nije sve uvek išlo uzbrdo u njenom životu. U ranoj mladosti bila je zarobljena u kandžama sekte i za to krivi svoga oca.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Glenn Close (@glenncloseofficial) on Sep 12, 2014 at 9:04pm PDT

Njen otac Vilijam Talifero Klouz je odlučio da svoju porodicu preseli u Švajcarsku kako bi deca odrasla blizu sedišta sekte "Moral rearmanent" u koju ih je ubacio. Sedište sekte nalazilo se u selu Kauks.

Glen ima dve sestre Tinu i Džesi. Uspela je da sa 22 godine napusti ovu sektu, a evo šta kaže o tom periodu svog života.

- Svako od nas je morao da prođe kroz proces praštanja. Nije bilo lako za moje roditelje razgovarati o sekti, posebno mom ocu. Ali mislim da sam većinu svoje karijere provela pokušavajući da shvatim to ponašanje - rekla je ona i dodala da je ocu mnogo godina zamerala pa mu je napisala pismo.

Ocu je bes izrazila putem pisma.

- Bilo je oštro. Zapravo, pročitala sam ga svojoj majci i sestrama te im rekla: 'Ovo ću poslati tati' jer je bio je briljantan, ali definitivno je imao trunku narcizma - napomenula je glumica.

A post shared by Glenn Close (@glenncloseofficial) on Jan 15, 2014 at 7:42pm PST

Sloboda je za nju bila nepozanta i nije znala kako sa njom.

- Kad sam napunila 22 godine konačno sam mogla da odem iz sekte. Ne smem da iznosim detalje, reći ću samo da nije bilo nimalo lako. Sloboda je za mene bila nešto novo, nešto s čime se u prvu ruku nisam znala nositi i bilo mi je jako teško - kaže glumica.

Kult "Moralno naoružanje" (Moral Re-Armament) je 1930. osnovao sveštenik Frenk Bakman, a tvrdio je da svet može da izbegne rat ako ljudi iskuse moralno i duhovno buđenje. Kult je većinom propao kada je Bakman umro 1961.

Glen ima inače jednu ćerku Eni Stark (30), koju je dobila sa bivšim partnerom, filmskim prodcentom Džonom Starkom. Razvela se četiri puta, a poslednji muž joj je bio Dejvid Evans Šo (67).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.