Novi Spajdermen je crnac

Izvor: Vesti-online.com, 02.Avg.2011, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Spajdermen je crnac

Iako je lik Pitera Parkera, koji je otelotvorio Spajdermena kakvog znamo, mrtav superheroj i dalje širi mreže po ćoškovima Menhetna. Naime, novi Spajdrmen će biti Majls Morales, tinejdžer, polu crnac - polu Hispano Amerikanac.

Posle odlaska Parkera Majls je odlučan da preuzme ulogu dobročinitelja i već prilikom prvog "leta" će morati da se bori protiv Zelenog Goblina. Njegove avanture čitaoci će moći da vide već u sredu u izdanju "Ultimate Fallout" broj četiri koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << će se naći na svim prodajnim mestima u Americi.

Kako Majls Morales nije isti kao Piter Parker i kostim Spajdermena će biti potpuno drugačiji, prilagođen njegovom liku.

Pisac Brajan Mikel Bendis kaže da je stvorio sasvim novog junaka koji ne liči ni na jednog do sada.

"On je mlađi od Parkera, dolazi iz potpuno drugačijeg okruženja i ima drugačiji pogled na svet. Smrt Pitera Parkera je ovog dečaka inspirisala da istupi", navodi pisac popularnog stripa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.