Novi Spajdermen je crnac!

Izvor: S media, 02.Avg.2011, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Spajdermen je crnac!

Nakon smrti popularnog lika Pitera Parkera koji je otelotvorio Spajdermena kakvog znamo, novi Spajdrmen će biti Majls Morales, tinejdžer, polu crnac, polu hispano Amerikanac. Osim novog lika, Spajdermen će dobiti i novo odelo koje pristaje boji kože našeg novog junaka.

Novi Spajdrmen će biti Majls Morales, tinejdžer, polu crnac, polu hispano.

Majls je odlučan da preuzme ulogu dobročinitelja i već prilikom svog prvog leta će morati da se bori protiv Zelenog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Goblina. Njegove avanture će čitaoci moći da vide već u sredu u izdanju "Ultimate Fallout" broj četiri koji će se naći na svim prodajnim mestima u Americi, prenosi Blic.

"Spajdermen" na ilegalnim poker turnirima?

Strip o Spajdermenu prodat za milion dolara!

Ukleta predstava- pao sa 10 metara visine! (VIDEO)

Kako Majls Morales nije isti kao Piter Parker i njegov kostim Spajdermena će biti potpuno drugačiji, prilagođen njegovom liku.

Pisac Brajan Mikel Bendis kaže da je stvorio jednog sasvim novog junaka koji ne liči ni na jednog do sada:

- On je mlađi od Parkera, dolazi iz potpuo drugačijeg okruženja i ima drugačiji pogled na svet. Smrt Pitera Parkera je ovog dečaka inspirisala da istupi, navodi pisac popularnog stripa.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Spajdermen je crnac

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2011

Nakon smrti popularnog lika Pitera Parkera koji je otelotvorio Spajdermena kakvog znamo, novi Spajdrmen će biti Majls Morales, tinejdžer, polu crnac, polu Hispano Amerikanac.

Nastavak na medio.rs...

Novi Spajdermen je crnac

Izvor: Crtaci.info, 03.Avg.2011, 18:50

Nakon smrti popularnog lika Pitera Parkera koji je otelotvorio Spajdermena kakvog znamo, novi Spajdermen će biti Majls Morales, tinejdžer, polu crnac, polu Hispano Amerikanac.. . . . Osim novog lika, Spajdermen će dobiti i novo odelo koje pristaje boji kože novog junaka.. . Majls je odlučan...

Nastavak na Crtaci.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.