Nova serija izazvala buru komentara: Nisu očekivali takve eksplicitne scene

Izvor: B92, 11.Mar.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova serija izazvala buru komentara: Nisu očekivali takve eksplicitne scene

Nova Bi-Bi-Sijeva (BBC) serija "Majka, Otac, Sin" (MotherFatherSon) već je prvom epizodom izazvala kontroverze. Naime, dugo očekivana serija, s Ričardom Girom i Helen Makrori u glavnim ulogama, iznenadila je eksplicitnom scenom seksa.

U sceni se glumac Bili Haul pojavljuje potpuno go, a dodatak na to je i neobična rasprava s prostitutkom koju je unajmio njegov lik.

"Želim da se pretvaraš da ne znaš ništa o seksu, ni o svom, ni o mom telu", govori on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nakon toga je usledila eksplicitna scena seksa. Iako je Bi-Bi-Si na početku upozorio da serija sadrži "eksplicitan rečnik i scene seksa", gledaoci su se pobunili na društvenim mrežama.

"Zbog malo stvari sam zažalio u životu, ali na vrhu te liste nalazi se gledanje ove serije s roditeljima. BBC, korisno bi bilo da ste upozorili na ovu scenu seksa", jedan je od komentara.

"Pogledala sam prvu epizodu. Pokušala sam da budem otvorena, ali dragi bože, šta je to bilo? Prostote, penis, droga, povraćanje...", napisala je jedna tviterašica.

"Ta glupa scena seksa. Činilo mi se dobro do tog trena, ali sad me malo sram i počinjem da se brinem", glasi drugi komentar, a jedna gledateljka se zapitala: "Da li je problem u meni, ili je ovo zaista bilo neprijatno za gledanje?"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.