Norvežani hvala, još jednom! (FOTO)

Izvor: Mondo, 23.Jun.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norvežani hvala, još jednom! (FOTO)

U Aranđelovcu obnovljen Paviljon knjazu Milošu, objekat koji je podignut još 1907. godine. Sredstva donirala i norveška vlada.

Paviljon knjaz Miloš u Aranđelovcu, podignut pre više od 100 godina, konačno je dobio stari sjaj.

Rekonstrukciju, koja je trajala više meseci, pomogla je Vlada Kraljevine Norveške, a učestvovali su i kompanija "Knjaz Miloš", kao i opština Aranđelovac.

Paviljon Knjaz Miloš podignut je 1907. godine na mestu najstarijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izvora mineralne vode u Srbiji, a ujedno je bio i prva fabrika za flaširanje mineralne vode u Srbiji.

Pogledajte kako sada izgleda

"Paviljon Knjaz Miloš je objekat od izuzetnog istorijskog značaja i simbol naše kompanije. Dok pravimo ozbiljne poslovne planove za domaće i osvajanje inostranih tržišta, ne smemo da zaboravimo odakle smo pošli. U duhu domaćinskog poslovanja, kompanija Knjaz Miloš i ubuduće će da se ponaša kao odgovorni član zajednice, s naročitim osvrtom na Aranđelovac“, izjavio je Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanije Knjaz Miloš.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.