Izvor: Danas, 19.Jul.2023, 12:57

Niški odbor Narodne stranke podržao kanidaturu Miroslava Aleksića za predsednika stranke: “Opravdao je epitet najpopularnijeg i najhrabrijeg političara u Srbiji”

Gradski odbor Narodne stranke u Nišu doneo je sinoć odluku da “pruži apsolutnu podršku” potpredsedniku Miroslavu Aleksiću u kandidaturi za predsednika te stranke, saopštio je taj odbor.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Niški odbor Narodne zvanično podržao Aleksića za predsednika stranke

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2023

Gradski odbor Narodne stranke u Nišu zvanično je pružio podršku Miroslavu Aleksiću u kandidaturi za predsednika te stranke. Kako navode, smatraju da je on opravdao epitet najpopularnijeg i najhrabrijeg političara u Srbiji i da apsolutno ima kapacitet da preuzme rukovođenje stranke...Skupština...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.