Nikolas Kejdž traži svinju u novom filmu

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 17:27

Nikolas Kejdž traži svinju u novom filmu

Objavljen je trejler za novi film Nikolasa Kejdža "Pig", a premijera se očekuje 18. jula.

Svinja je predstojeći američki dramski film, koji je napisao i režirao Majkl Sarnoski. U njemu glume Nikolas Kejdž, Alek Vulfi, Adam Arkin. Kejdž u filmu timači lovca na tartufe koji živi izolovano od civilizacije. On prati hranu za tartufe, jer je njegova svinja koja je zadužena da ih pronađe, kidnapovana.

Režiser Majkl Sarnoski je prethodno radio na ostvarenjima "Olympia" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i "Fight Night Legacy", a scenario, pored njega, potpisuje i Vanesa Blok.

Komentari ispod objavljenog trejlera su uglavnom pozitivni. "Nisam svinja od tartufa, ali za Kejdža miriše na 2. oskara", "Ovo izgleda zastrašujuće i iznenađujuće obećavajuće", "Smešna radnja, majstorsko snimanje" i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.