Niko ne može da veruje da je omražena zvezda rasprodala koncert u Zagrebu: Ostale su samo ulaznice od 900 evra

Izvor: B92, 01.Avg.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko ne može da veruje da je omražena zvezda rasprodala koncert u Zagrebu: Ostale su samo ulaznice od 900 evra

Organizatori su saopštili da je koncert Džastina Bibera, 9. novembra u Areni Zagreb, rasprodat.

U muzici kanadskog miljenika tinejdžerki uživaće više od 18.500 posetilaca, a Biber je na ovaj način stao rame uz rame sa Bonom i U2 - jedino su još oni uspeli da rasprodaju koncert u Hrvatskoj četiri meseca pre održavanja.

Džastin Biber će na koncertu imati i posebne goste, čija se imena drže u tajnosti do samog dana spektakla, podsećaju organizatori "MPG". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Turneja "Purpose", u okviru koje će Džastin nastupiti u regionu, obuhvata ukupno 114 koncerata. Do sada je održao već 64 koncerta samo u Americi, gde ga je slušalo skoro 900.000 fanova. Evropski deo turneje počinje na Islandu 9. septembra.

Ulaznice za zagrebački koncert prodavane su i u SAD-u, Južnoj Africi, Engleskoj, Nemačkoj, Kanadi i Brazilu, a organizatori su istakli da je ostalo još samo nekoliko ulaznica VIP kategorije, po cenama koje idu do 900 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.