Nezapamćeno interesovanje publike za sezonu Beogradske filharmonije

Izvor: Blic, 14.Okt.2010, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezapamćeno interesovanje publike za sezonu Beogradske filharmonije

I dalje vlada nezapamćeno interesovanje publike za nastupajuću sezonu 2010/11 Beogradske filharmonije. Karte za ciklus Hod po žici, u kome će se sa orkestrom Flharmonije predstaviti neki od najtalentovanijih violinista današnjice, raspodate su već u pretplati, navodi se u saopštenju Beogradske filharmonije.

Prvi koncert Filharmonije iz ovog ciklusa je sledećeg petka, 22. oktobra, kada će "hodati po žici" miljenik beogradske publike Stefan Milenković, uz vođstvo dirigenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kristijana Brankuša.

Za svih pet koncerata iz ovog ciklusa neće biti karata u slobodnoj prodaji i isključivo vlasnici pretplatnih karata će sa Beogradskom filharmonijom slušati Saru Čang, Jurija Žislina, Stefana Ivanova i druge...

Veliko interesovanje publike važi i za ostale cikluse, pa se već sada traži karta više za koncert 29. oktobra, još jedan veliki događaj u Beogradskoj filharmoniji.

Muhaj Tang

Prvo predstavljanje Muhaja Tanga kao novog šefa-dirigenta simbolično će označiti novi početak za orkestar, na čijem će čelu proslavljeni kineski dirigent biti najmanje naredne tri godine.

Od juna meseca, kada je Filharmonija objavila novu koncertnu sezonu, više od 70% ukupnih kapaciteta Kolarca za sve koncerte rasprodato je u pretplati.

Filharmonija će u ovoj sezoni održati ukupno 30 koncerata, podeljnih u šest ciklusa.

Za kompletan program sezone posetite internet prezentaciju www.bgf.co.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefan Milenković sa Filharmonijom u Kolarcu

Izvor: Beta, 14.Okt.2010

BEOGRAD, 14. oktobra 2010. (Beta) - Koncert violiniste Stefana Milenkovića i Beogradske filharmonije, pod vodjstvom dirigenta Kristijana Brankuša, biće održan 22. oktobra u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, u okviru ciklusa Filharmonije "Hod po žici"...Na koncertu će biti izvedena...

Nastavak na Beta...

Stefan Milenković nastupa u Kolarcu

Izvor: B92, 14.Okt.2010

Koncert violiniste Stefana Milenkovića i Beogradske filharmonije, pod vođstvom dirigenta Kristijana Brankuša, održaće se 22. oktobra u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu...Na koncertu će biti izvedena dela "Rozamunda uvertira" Franca Šuberta, "Per Gint" Edvarda Griga i Koncert za violinu i orkestar...

Nastavak na B92...

Stefan Milenković sa Filharmonijom u Kolarcu

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Okt.2010, 01:59

BEOGRAD Koncert violiniste Stefana Milenkovića i Beogradske filharmonije, pod vodjstvom dirigenta Kristijana Brankuša, biće održan 22. oktobra u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, u okviru ciklusa Filharmonije &#34;Hod po žici&#34;.....Procitajte celu vest Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Rasprodate karte za koncert Stefana Milenkovića

Izvor: Glas javnosti, 15.Okt.2010

BEOGRAD - Koncert violiniste Stefana Milenkovića i Beogradske filharmonije, pod vođstvom dirigenta Kristijana Brankuša, biće održan 22. oktobra u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, u okviru ciklusa Filharmonije "Hod po žici"...U saopštenju Beogradske filharmonije se navodi da će na...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.