Kultura

Četvrtak, 14.10.2010.

16:36

Stefan Milenković nastupa u Kolarcu

Koncert violiniste Stefana Milenkovića i Beogradske filharmonije, pod vođstvom dirigenta Kristijana Brankuša, održaće se 22. oktobra u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu.

Izvor: Beta

Default images

Na koncertu će biti izvedena dela "Rozamunda uvertira" Franca Šuberta, "Per Gint" Edvarda Griga i Koncert za violinu i orkestar Johana Bramsa, navodi se u saopštenju Beogradske filharmonije.

Koncert se održava u okviru ciklusa "Hod po žici", u kome će se predstaviti neki od najtalentovanijih violinista današnjice. Među njima su violinisti i violinistkinje Josif Ivanov, Sara Čang, Itai Šapira, Sanhi Čong.

Karte za svih pet koncerata iz ovog ciklusa neće biti u slobodnoj prodaji jer su sve raspodate već u pretplati.

Veliko interesovanje publike je i za ostale cikluse, a posebno za koncert 29. oktobra, na kome će se predstaviti novi šef dirigent Filharmonije Muhaj Tang, kaže se u saopštenju.

Tim koncertom simbolično će biti označen novi početak orkestra, na čijem će čelu proslavljeni kineski dirigent biti najmanje naredne tri godine.

Filharmonija će u ovoj sezoni održati ukupno 30 koncerata, podeljnih u šest ciklusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: