Neka te anđeli čuvaju, kao što si ti ceo život čuvao nas Smrt u domu našeg glumca, objava koja je RAZORILA mnoge

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 18:21

"Neka te anđeli čuvaju, kao što si ti ceo život čuvao nas" Smrt u domu našeg glumca, objava koja je RAZORILA mnoge

Jako teška situacija, koja je nažalost neizbežna.

Glumac Milorad Miki Damjanović susreo se sa velikim i teškim gubitkom, koju je pokušao da objasni putem svog Instagrama.

On se danas na gorepomenutoj mreži oprostio od voljenog oca koji je iznenada preminuo, a njegova poruka je mnoge potresla.

- Otišao je moj divni tata. Neka te anđeli čuvaju, kao što si ti ceo život čuvao nas. Voleću te, zauvek - napisao je u opisu fotografije sa tatom, ispod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje se čitavog dana nižu komentari podrške, posebno njegovih kolega glumaca koji saosećaju sa Mikijem.

A post shared by Milorad Damjanovic (@miloraddamjanovic_)

Tuga Mikija Damjanovića mnoge je ražalostila, ali i navela da se preispitaju da li se dovoljno lepo ophode prema voljenima. Činjenica je da tek kada nas neko voljeni napusti, mi shvatamo vrednost njegovog postojanja u našim životima.

Srbija Danas/Instagram/Prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.