Nećeš lako pobeći: Devojka zakupila bilbord da bi naterala Sašu da je oženi

Izvor: B92, 16.Feb.2016, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećeš lako pobeći: Devojka zakupila bilbord da bi naterala Sašu da je oženi

Ukoliko odlučite da pritisnete svog partnera da stupi sa vama u bračnu zajednicu, ovo je odličan primer kako da to uspešno izvedete.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija bilborda koji se nalazi u Bulevaru cara Dušana u Banjaluci.

“Saša hoćeš li se udati za mene? Beba je na putu, nemamo više šta da čekamo. Voli te tvoja Jelena“, piše na bilbordu.

Fotografija bilborda se brzo proširila na društvenim mrežama, pa se Saša našao u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “neobranom grožđu“.

Kako prenosi portal “Moj kontakt“ Jelena je kazala da kad je videla da je fotografija postala popularna, odmah je “tagovala“ Sašu.

“Mnogo sam prošla u životu i konačno mogu da kažem da sam našla pravu osobu. On je jako skroman i pomalo stidljiv, ali zato sam ja spremna na svakave ludosti“, kazala je Jelena, prenosi hrvatski “Index“.

Saša je rekao “stidljivo, da“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.