Ne znači to da sam loš glumac – Okanović ostao bez glavne uloge u Složna braća – Next Đeneration

Izvor: B92, 05.Jan.2022, 15:59

"Ne znači to da sam loš glumac" – Okanović ostao bez glavne uloge u "Složna braća – Next Đeneration"

Veliko oduševljenje zbog nove sezone od 8. janura na TV Prva.

Poput prvog serijala, i u nastavku se na duhovit način predstavljaju mentalitet i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Seriju “Složna braća – Next Đeneration” moći ćete da pratite na TV "Prva" vikendom od 20 časova. Kako je došlo do ideje da se radi nastavak, kako je proteklo snimanje i kakva su očekivanja otkrili su za TV Prva Nataša Ninković i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nenad Okanović.

"Nije rimejk serije iz devedesetih, nego nastavak. Nova je posada u kafani Složna braća 25 godina kasnije. Serija je postala kultna i mislim da standard koji je to postavilo nismo odbacili", kaže Nenad Okanović na početku razgovora.

Nataša Ninković ne krije koliko je oduševljena atmosferom na setu.

"Imali smo maksimalnu slobodu da radimo, uživali smo, iako je bilo naporno. Dolazila sam kući posle 12 sati snimanja sa osmehom i sa anegdotama sa snimanja. Kao dobra ekipa smo otišli korak dalje od teksta i uradili smo izuzetan posao", priča ona.

Nataša Ninković ne igra konobaricu koja je obeležila prošli serijal, već ambicioznu poslovnu ženu.

"Ona je žena majka koja ne preza ni od čega da bi došla do svog cilja. Te ambicije u jednoj maloj sredini postaju zaista komične. Moj lik može da proda sve, njoj je san da bude moćna žena i želela sam da liči na Kolindu", priznaje ona.

Nenad Okanović veruje da je kasting bio nepogrešiv. "Ono čime smo se najviše bavili pored teksta je kasting za osam glavnih likova koji je nepogrešivo tačan."

Ipak, Okanoviću se desilo da je na isti taj kasting otišao po jednu od glavnih uloga, ali je nije dobio.

"To je velika borba sa sopstvenim egom, ali ne mora da znači da ste vi loš glumac ako niste dobili glavnu ulogu, samo ne možete da je iznesete onako kako može neko drugi", priznaje on.

Glumci su se sa radošću prisetili koliko je dobro prošla novinarska projekcija serije.

"Kad je bila novinarska projekcija, shvatili smo koliko je duhovita serija jer su se svi smejali na istim mestima, a ljude ne možete naterati da se smeju", rekao je Okanović.

Nataša Ninković kaže da je zaista tako.

"Kada ponovim po šest–sedam puta istu šalu na snimanju, a ona mi je i dalje duhovita, onda znate da je to zaista kvalitetno", zaključila je ona.

Detaljnije u video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.