Ne želi više da bude starleta: Kim Kardašijan menja zanimanje i upisuje fakultet

Izvor: B92, 24.Sep.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne želi više da bude starleta: Kim Kardašijan menja zanimanje i upisuje fakultet

Nikada nije kasno da ostvarite svoje snove. Ako ne verujete nama, pitajte Kim Kardašijan!

Tridesetpetogodišnja starleta u novom intervjuu za “Wonderland” magazin otkrila je da za nekoliko godina planira da se posveti sasvim drugačijoj profesiji.

”Ako se stvari malo uspore i ako budem imala vremena, stvarno bih volela da se upišem na studije prava. To bi bilo nešto što bih mogla da radim kad budem malo starija“, izjavila je Kim.

Izgleda da bi Kim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednog dana mogla da krene stopama svog oca, advokata Roberta Kardašijana. Ako slučajno to ne krene po planu, Kim ima još jednu opciju! Njen "Plan B“ još je zanimljiviji!

”Mogla bih da postanem forenzičarka! To bi bilo najbolje od svega! Stvarno sam dobra u istraživanju stvari“, priznala je ona. Dok se to ne desi, bilo bi lepo da je vidimo u nekoj CSI epizodi, da se naviknemo na Kim u toj ulozi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.