Našalio se, pa poslao moćnu poruku mladima: Tom Henks primio počasni doktorat na Harvardu

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 08:13

Našalio se, pa poslao moćnu poruku mladima: Tom Henks primio počasni doktorat na Harvardu

Oskarovac Tom Henks je dobio počasni doktorat umetnosti na Harvardu.

Proslavljeni glumac nedavno je na festivalu u Kanu privukao pažnju nakon sukoba sa nepoznatim muškarcem na crvenom tepihu, a ovog puta je povod za vest o njemu, drugačiji.

Henks je dobio doktorat i održao manji govor koji je iskoristio i da se našali. S obzirom na to da su pre njega odbranili doktorate brojni studenti, glumac je rekao kako je dobio diplomu "bez da je obavio ijedan zadatak, bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je proveo vreme na nastavi, bez da je ijednom ušetao u biblioteku."

Kako prenosi magazin People, glumac se sve vreme šalio sa okupljenjima i bio jako neposredan.

"Ne znam mnogo o latinskom. Nemam pravu strast prema enzimima, a javna globalna politika je nešto što pregledam u novinama neposredno pre nego što zaigram Wordle", dodao je glumac koji je uz diplomu, dobio i odbojkašku loptu Harvard Veritas Wilson kao referencu na njegov film Cast Away iz 2000. godine.

Henks je, između ostalog, poslao i jaku poruku svim mladim ljudima.

"Ista je opcija za sve odrasle koji moraju odlučiti koji tip Amerikanca će biti: oni koji prihvataju slobodu i slobodu za sve, oni koji ne prihvataju i oni koji su ravnodušni. Samo prvi rade na stvaranju savršene unije. Ostali se nalaze na putu."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.