Narodno pozorište u Beogradu otkazalo sve predstave i za ovu nedelju

Izvor: Beta, 08.Maj.2023, 14:03

Narodno pozorište u Beogradu otkazalo sve predstave i za ovu nedelju

Narodno pozorište u Beogradu saopštilo je danas da zbog tragičnih događaja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i opštini Mladenovac i ove nedelje otkazuje sve planirane predstave i aktivnosti, u periodu od 8. do 14. maja.Kupljene karte mogu se vratiti ili zameniti na blagajni Narodnog pozorišta, navodi se u saopštenju pozorišta."Ukoliko su ulaznice kupljene putem onlajn prodaje, biće primenjen postupak po propisanoj proceduri u vezi sa tom vrstom kupovine ulaznica", dodaje se u saopštenju.Radno vreme blagajne je radnim danima i subotom od 11 do 15 časova i od 17 časova do početka predstave, nedeljom od 17 časova do početka predstave.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zahtev Samostalnog sindikata kulture Vladi Srbije da se otkažu svi kulturni programi u zemlji: Premijerka Ana Brnabić nije odgovorila, Narodno pozorište u Beogradu zaustavilo sve aktivnosti, odložen Festival „Joakim Vujić“…

Izvor: Danas, 08.Maj.2023

Zbog tužnih i tragičnih događaja za sve naše građane, Samostalni sindikat kulture Srbije uputio je saopštenje Vladi Srbije, u kojem je zahtevalo da se od 8. do 14. maja otkažu svi kulturni događaji u našoj zemlji, smatrajući da je neprimereno da se održavaju u ovim trenucima, ali, kako za...

Nastavak na Danas...

Pozorište na Terazijama i Teatar „Vuk“ otkazali predstave do kraja nedelje

Izvor: Danas, 08.Maj.2023

Usled tragičnih događaja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i opštini Mladenovac, i nakon isteka trodnevne žalosti, odluku da ipak otkaži sve planirane predstave i aktivnosti do kraja nedelje doneli su pozorište na Terazijama i Teatar "Vuk".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.