Madlenijanum otkazao sve predstave, nastavlja rad 15. maja

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 17:38

Madlenijanum otkazao sve predstave, nastavlja rad 15. maja

Opera i teatar "Madlenijanum" saopštio je danas da su povodom tragičnih događaja otkazali ove nedelje tri planirane predstave, kao i da će sa repertoarom nastaviti od 15. maja.

Na sajtu "Madlenijanuma" je navedeno da su otkazana izvođenja 9. maja predstave "Hazarski rečnik - Lovci na snove", 10. maja "Da krenemo iz početka" i 12. maja "Turandot".

"Karte za ove predstave ne važe za sledeća izvođenja istih predstava. Potrebno ih je vratiti na blagajne u Madlenijanumu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Svima koji su kupili karte onlajn, novac će biti vraćen na račune u roku od pet do sedam dana, u zavisnosti od banke", kaže se u saopštenju.

Otkazana predstava "Feliks i Doris" biće na repertoaru 16. maja, najavljeno je iz "Madlenijanuma".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.