Nagrada Mikiju Manojloviću za lik Milana iz Kumova

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Mikiju Manojloviću za lik Milana iz "Kumova"

POŽAREVAC - Za najboljeg glumca 17. Glumačkih sevečanosti "Milivoje Živanović" proglašen je Miki Manojlović za tumačenje lika Milana u predstavi Dušana Kovačevića "Kumovi".

Odluku je doneo stručni žiri u sastavu Dimitrije Jovanović i Ljiljana Todorović reditelji i Boško Milin, profesor Fakulteta dramskih umetnosti.

Mikiju Manojloviću je pripala Statueta Milivoja Živanovića i 150.000 dinara.

Festival je završen sinoć u Požarevcu predstavom van konkurencije "Važno je zvati se Ernest" Narodnog pozorišta iz Beograda.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Najbolji Miki Manojlović

Izvor: Danas, 08.Apr.2012

Na Glumačkim svečanostima „Milivoje Živanović“, koje su u Požarevcu održane od 2. do 7. aprila, po sedamnaesti put, za najboljeg glumca proglašen je Predrag Miki Manojlović, za ulogu Milana u predstavi Zvezdara teatra „Kumovi“ po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića. Prema odluci stručnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.