Na Festivalu uličnih svirača nastupiće američki gospel

Izvor: Beta, 14.Avg.2014, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Festivalu uličnih svirača nastupiće američki gospel

NOVI SAD, 14. avgusta 2014. (Beta) - Popularni američki Harlem gospel hor otvoriće Festival uličnih svirača, koji će biti održan od 4. do 6. septembra u Novom Sadu.

Na festivalu će nastupiti oko 200 učesnika iz više zemalja, a najviše će biti muzičkih nastupa, najavili su organizatori na konferenciji za novinare.

Izmedju ostalih, nastupiće sastavi Roma Sijam iz Beograda, Džipsi Gruv iz Prištine, kao i banjalučki bend Sopot.

Festival uličnih svirača >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << organizuje Umetnička asocijacija Inboks (Inbox) iz Novog Sada, uz podršku grada Novog Sada, Turističke organizacije Novog Sada, pokrajinskog sekretarijata za kulturu i informisanje i ambasade SAD u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Harlem gospel hor" otvara Festival uličnih svirača U Novom Sadu

Izvor: Blic, 14.Avg.2014

Predstojeći 14. Festival uličnih svirača u Novom Sadu koji će okupiti više od 200 izvođača iz sveta biće otvoren 4. septembra koncertom popularnog američkog Harlem gospel hora, najavili su danas organizatori te manifestacije. OvHarlem gospel hor otvara 14. Festival uličnih svirača u Novom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.