NSYNC nakon 20 godina objavljuje novu pesmu VIDEO

Izvor: B92, 18.Sep.2023, 10:22

NSYNC nakon 20 godina objavljuje novu pesmu VIDEO

Dečački bend NSYNC, koji je nekada žario i palio svetskom scenom, nedavno se pojavio na dodeli MTV nagrada, a sada se novom pesmom vraća na muzičku scenu nakon 20 godina pauze.

Na radost mnogih obožavalaca, grupa NSYNC najavila je novu pesmu pod nazivom "Better place" za novi animirani film "Trolls Band Together", koji stiže u bioskope 17. novembra.

Zvanično je pesma objavljena 29. septembra, ali se može čuti i na kraju trejlera za film sa Džastinom Timberlejkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ulozi Branča.

Inače, ovaj dečački bend poslednji album objavio je 2001. godine, da bi Džastin Timberlejk sledeće godine objavio solo album.

Grupa se okupila na nedavno održanoj dodeli MTV nagrada, kako bi Timberlejk primio priznanje Video Vanguard.

Film "Trolls Band Together" treći je deo franšize, a pesma Can't Stop the Feeling, koju je Džastin Timberlejk napisao za originalni film iz 2016. godine, završila je na prvom mestu Bilbord Hot 100 i donela pevaču Gremi.

U nastavku teksta pogledajte trejler za film:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.