NI NAJVEĆI FANOVI NE ZNAJU! Film Titanik je imao SASVIM DRUGAČIJI KRAJ! Postoji CEO snimak! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI NAJVEĆI FANOVI NE ZNAJU! Film "Titanik" je imao SASVIM DRUGAČIJI KRAJ! Postoji CEO snimak! (VIDEO)

Sreća, izbacili su ga...

Film "Titanik" Džejmsa Kamerona jedan je od najpopularnijih svih vremena, a tragična ljubavna priča Džeka i Rouz i danas je rado gledana.

Međutim, malo ko zna da je film imao i drugačiji kraj. U alternativnom završetku, ostarela Rouz na brodu želi da baci ogrlicu koja je podseća na Džeka u okean, a posada broda pokušava da je spreči u tome.

 Rouz to ipak uradi, a jedan od njih joj dobacuje "To je totalna greška, gospođo". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona tada počinje da im deli savete o životu. Zbog svega toga obožavaoci su zaključili kako su tvorci filma dobro odlučili kada su izbacili ovaj klišeiziran kraj i zamenili ga puno smislenijim.

Pomirenje na pomolu? Nikola Rađen JAVNO PRIZNAO da još VOLI ANU KOKIĆ: ZALJUBLJEN SAM U NJU! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.