NAŠA GLUMICA NIKAD NIJE ŽELELA DECU: Bila je jedna od najpoželjnijih žena, a ove detalje o njoj je malo ko znao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 19:50

NAŠA GLUMICA NIKAD NIJE ŽELELA DECU: Bila je jedna od najpoželjnijih žena, a ove detalje o njoj je malo ko znao!

Živopisna biografija talentovane umetnice.
Tatjana Tanja Pujin bila je zvezda osamdesetih i devedesetih godina. Važila je i za jednu od najseksepilnijih žena Jugoslavije. Slavu je stigla glumeći u filmovima "Tako se kalio čelik", "Mi nismo anđeli", "Hajde da se volimo", "Oktoberfest", "Špijun na štiklama", "Sulude godine", a mnogi je se sećaju i po ulozi Ciganovićeve ćerke u "Boljem životu".
- Žene su se u vremenu Jugoslavije doživljavale na taj način, samo kao seks simboli. Mene su stavili na listu top 10 seksepilnih žena na filmu u Jugoslaviji. Međutim, nisam toga bila svesna - rekla je Tanja u jednom intervjuu.
Pujinova se devedesetih povukla sa scene i domaće javnosti, a onda je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.