Morbidan potez Netfliksa: Nakon strašne tragedije, vraća Titanik na platformu VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 11:13

Morbidan potez Netfliksa: Nakon strašne tragedije, vraća Titanik na platformu VIDEO

Titanik bi izgleda trebalo da se vrati na Netfliks 1. jula, ubrzo nakon što se najpoznatiji brod u istoriji našao u javnosti zbog tragedije koja se dogodila tokom ekspedicije podmornice Titan do njene olupine na dnu Atlantika.

Pop Culture izveštava da Netfliks planira da vrati film na servis za striming ove nedelje. Inače, film je trenutno dostupan za strimovanje na Paramount+ i Amazon Prime. Vest o povratku filma u ovom trenutku izazvala je debatu na internetu. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogi smatraju da je, s obzirom na tragediju, neprikladno vreme da se film vrati u servis.

Netfliks nazivaju "neosetljivim“ i pišu da je kompanija zainteresovana samo za zaradu. "Ono kada Netfliksu ne treba ni sat vremena“, pišu korisnici društvenih mreža i čak nazivaju ovaj potez "morbidnim“. Netfliks se još nije oglasio, a nije jasno da li je odluka da se film vrati na striming servis možda doneta ranije.

Interesovanje za film je poraslo nakon što je podmornica Titan, u vlasništvu OceanGatea, eksplodirala tokom ekspedicije sa pet ljudi na brodu, uključujući generalnog direktora kompanije. Rast na striming servisima zabeležila je i pesma stara 26 godina - My Heart Will Go On, naslovna tema filma, koju je pevala Selin Dion 1997. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.