Mnogi su iznenađeni izborom: Bil Gejts dao savete šta čitati, gledati i slušati ovog leta VIDEO

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 15:00

Mnogi su iznenađeni izborom: Bil Gejts dao savete šta čitati, gledati i slušati ovog leta VIDEO

Četvrti najbogatiji čovek na svetu svake godine početkom juna objavljuje svoje predloge za "letnje čitanje". Ali ove godine je na listu dodao Netfliks seriju i Spotify plejlistu.

"Preporučujem samo dve knjige i nekoliko drugih stvari u kojima sam uživao u poslednje vreme. To su serija čija je radnja smeštena u Danskoj i nekoliko pesama koje slušam", napisao je Gejts.

Evo njegovih preporuka.

Ovaj roman je jedna od najpriznatijih knjiga 2022. goidne, Gejts >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše da se fokusira na dva prijatelja koji zajedno grade kompaniju za video igre.

"Mogao bih da se povežem sa romanom jer me je podsetio na moj odnos sa Polom Alenom i naš zajednički rad u Majkrosoftu“, otkriva Gejts.

Gejts kaže da je mnogo naučio iz ove dobro osmišljene knjige u kojoj autor preoblikuje priču o savremenom svetu sa afričkom istorijom u sredini.

Ovaj 67-godišnjak kaže da je uživao u seriji Borgen, koja govori o izmišljenoj danskoj političarki koja postaje prva žena premijer u svojoj zemlji.

Konačno, Gejts je objavio Spotify plejlistu. Među 34 umetnika koje je odabrao su Nat King Cole, Adel, Barbra Streisand, Alicia Keys, Enrikque Iglesias, Maroon 5 i mnogi drugi.

"Ovih dana volim da učim o novim pesmama i izvođačima. Preporuke primam od svoje dece, koja imaju odličan sluh“, rekao je on.

Listu pesama možete pronaći ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.