Margo Robi je od prvog velikog honorara platila majčine dugove: To sam morala da uradim

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 10:47

Margo Robi je od prvog velikog honorara platila majčine dugove: "To sam morala da uradim"

Kada je imala 20 godina, Margo Robi se preselila u Ameriku da nastavi holivudsku karijeru.

U početku joj je bilo teško, dobijala je manje uloge, a njena majka Sari Kesler je podigla kredit i stavila njihovu kuću pod hipoteku kako bi joj finansijski pomogla.

Nakon uloge u filmu "Pravi trenutak", Margo je 2013. dobila ulogu u filmu "Vuk sa Volstrita", Martina Skorsezea. Za taj film je dobila veliki honorar i prvo što je uradila sa zarađenim novcem jeste da je otplatila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ceo iznos majčinog kredita.

"Kuću je stavila pod hipoteku, pozajmila mi je novac, a ja sam oduvek znala da to moram da joj vratim. Onog dana kada sam zaradila dovoljno novca, u potpunosti sam otplatila mamin kredit. Rekla sam joj: 'Mama, ne trebaš više da brineš o zajmu... Otišao je. Iskreno, svako na mom mestu bi to uradio za svoju majku", rekla je jednom Margo.

Njena majka Sari Kesler je jednom prilikom rekla da je Margo želela da bude glumica još sa 12 godina.

"Mislila sam da je teško biti glumac i dobro zaraditi. Brinula sam da želi da krene putem koji, po mom mišljenju, nije imao veliku budućnost. I sada je Margo mogla da mi kaže: 'Mama, trebalo ti je više vere u ono što mogu da postignem.' Apsolutno sam srećna što je u situaciji da radi ono što voli, da je nezavisna i da je pokrenula sopstvenu kompaniju“, rekla je Kesler za australijski "Vogue", 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.