MONTIPAJTONOVAC SE NALJUTIO Džon Kliz: Nema te sile da me nateraju da opet odem na BBC

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONTIPAJTONOVAC SE NALJUTIO Džon Kliz: Nema te sile da me nateraju da opet odem na BBC

Čuveni britanski komičar Džon Kliz zakleo se da više nikada neće raditi za BBC.

Koscenarista i zvezda popularne TV serije “Falični pansion”, koju je Britanski filmski institut (BFI) proglasio najboljim britanskim sitkomom svih vremena, optužio je urednike BBC-a da “nemaju pojma šta rade”.

U intervjuu magazinu ShortList, 76-godišnji komičar, kog mnogi pamte po ulozi u filmu “Riba zvana Vanda” (1988), sa najvećim prezrenjem je govorio o trenutnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stanju na televiziji.

- Nema te sile koja bi me naterala da radim za televiziju, a posebno za BBC. Imam grozan osećaj da dobar deo urednika nema pojma šta radi - naveo je Klis.

Kliz je rekao da, osim sporta, uopšte ne gleda televiziju.

- Kada imam slobodno veče, uzmem neku knjigu - kazao je nezaboravni Montipajtonovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džon Kliz se zakleo da više nikada neće raditi za BBC

Izvor: B92, 26.Nov.2015

Čuveni britanski komičar Džon Kliz zakleo se da više nikada neće raditi za BBC...Džon Kliz, koscenarista i zvezda popularne TV serije "Falični pansion" - koji je Britanski filmski institut (BFI) proglasio najboljim britanskim sitkomom svih vremena, odnosno jedan od čuvenih Pajtonovaca, optužio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.