MIRA BANJAC U BOLNICI: Zbog zdravstvenog stanja nije bila u mogućnosti da primi nagradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIRA BANJAC U BOLNICI: Zbog zdravstvenog stanja nije bila u mogućnosti da primi nagradu!

Nadamo se najboljem!

Naša glumica Mira Banjaca primljena je u bolnicu i zbog toga nije bila u mogućnosti da primi nagradu koja joj je pripala za doprinos TV produkciji. U njeno ime nagradu je primio prijatelj i upravnik Kinoteke Radoslav Zelenović koji je za Miru rekao da će biti bolje.

- Ne brinite, noga je samo u pitanju. Ovde sam da se u njeno ime zahvalim. Mira je pionir TV serija, a prvu je snimila još daleke 1967. godine. Dobila je i nagradu Grada Zagreba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ulogu u seriji 'Marija' Stipe Delića - rekao je Zelenović na Osmom festivalu igranih serija FEDIS.

Mir ipak nije bila tako optimistična i u jednom obraćanju je najavila da ima još par stanica do kraja.

- Spremam se za odlazak. Ne plašim se smrti. Tome su verovatno doprinele moje godine. Svesna sam da sam blizu kraja putovanja, da su mi ostale jedna-dve stanice - izjavila Mira jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumica Mira Banjac primljena u bolnicu!

Izvor: Svet plus, 12.Okt.2018

Glumica Mira Banjac primljena u bolnicu zbog čega se nije lično pojavila da primi nagradu za sveukupan doprinos domaćoj TV produkciji...Glumica Mira Banjac poznata po mnogim ulogama iz domaćih filmova i tv serija ranije je govorila da je svesna svojih godina i da se sprema za odlazak:.."Spremam se...

Nastavak na Svet plus...

Mira Banjac završila u bolnici

Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018

Vredna nagrada na ovogodišnjem završenom 8. Festivalu domaćih igranih serija – FEDIS pripala je jednoj od najboljih srpskih glumica Miri Banjac (89). Međutim, Mira se, nažalost, nije pojavila na dodeli, pošto je usled zdravstvenih problema završila u bolnici. Nagradu je u njeno ime primio direktor...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.