Laguna i Institut za transfuziju krvi promovišu serijal Vampirska akademija

Izvor: Art-anima.com, 20.Jul.2011, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laguna i Institut za transfuziju krvi promovišu serijal "Vampirska akademija"

Povodom objavljivanja četvrte knjige "Obećanje krvi", Rišel Mid, autorke serijala "Vampirska akademija", izdavačka kuća "Laguna",u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, organizuje humanitarnu akciju davanja krvi. Akcija će se održati u sredu, 27. jula, od 18 do 20 časova na Trgu Republike gde će biti parkiran autobus.
Svi koji tog dana odluče da budu humani, odgovorni i daju krv i time pomognu da se prikupe potrebne količine krvi i produkata od krvi za lečenje obolelih građana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << na poklon će dobiti jednu od knjiga iz serijala "Vampirska akademija".
"Vampirska akademija" je "Njujork Tajmsov" bestseler serijal, a Rišel Mid jedna je od najprodavanijih spisateljica na svetu. U svetu zasićenom vampirskim knjigama, ova autorka iz Sijetla stvorila je likove koji su istovremeno jedinstveni i uverljivi.
"Vampirska akademija" je priča o prijateljstvu, a samo pravi najbolji prijatelj može da vas zaštiti od smrtnih neprijatelja. Rouz i Lisa, glavne junakinje ovog serijala snalaze se učeći kako da opstanu u ovom opasnom svetu. Njih dve su centar svega što se dešava u serijalu, pa tako i "ljubavne priče" ostaju u senci njihovog odnosa. Rouz i Lisa suočiće se i sa iskušenjima zabranjene ljubavi. Vampiri o kojima piše Rišel Mid ni najmanje ne liče na vampire o kojima ste do sada čitali. Serijal "Vampirska akademija" napisan je sa merom, a likovi se odlično razvijaju do te mere da ih poistovećujete sa stvarnim likovima.
"Vampirska akademija" sadrži šest knjiga. Laguna će objaviti sve knjige iz serijala, a do sada su izašle "Vampirska akademija", "Promrzlina", "Poljubac senke", a uskoro iz štampe izlazi "Obećanje krvi".
Svi koji žele da uzmu učešće u ovoj nesvakidašnjoj akciji, potrebno je da to potvrde i na mejl podrska@laguna.rs, kako bi na vreme rezervisali svoj primerak knjige.

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.