Ladies night uz sjajnu komediju Zavedi me ako možeš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ladies night uz sjajnu komediju "Zavedi me ako možeš"

U četvrtak, 2. maja od 20:30 časova, ljubitelje dobre komedije očekuje specijalno veče, Ladies night u bioskopu Arena Cineplex. 

Dobitnica nagrade Oskar Šarliz Teron i Set Rogen zajedno su u netipičnoj romantičnoj komediji koja unosi romansu u svet politike.

Varnice krenu da sevaju kada se Fred Flarski sretne s devojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja - Šarlot Fild - a sada popularna američka političarka. Šarlot ima ambiciju da se kandiduje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za predsednicu SAD-a pa zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom sekretarkom i preokrene ceo njen svet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Šarlot shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg saradnika i da bi njihova vruća avantura mogla da naškodi celoj njenoj političkoj karijeri.

Svi posetioci dobiće poklone 2. maja u bioskopu Arena Cineplex, a karte su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.