LEGENDARNI ROKER ODGODIO TURNEJU ZBOG BOLESTI: Umirem od dosade ležeći u krevetu u bolnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEGENDARNI ROKER ODGODIO TURNEJU ZBOG BOLESTI: "Umirem od dosade ležeći u krevetu u bolnici" (FOTO)

Mora da leži, što mu teško pada.

Britanski roker Ozi Ozborn u prekjuče je ponovo odgodio svoju solo turneju po Evropi, ali tvrdi da ne umire i ne planira u penziju uprkos lošem zdravlju.

“Ne umirem, oporavljam se. Samo mi treba malo duže nego što su svi mislili”, rekao je bivši frontmen Blek Sabata u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Ozborn je u bolnici gotovo godinu dana zbog pada posle kojeg su mu operisani vrat i ključna kost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Imao je još i upalu pluća, grip i infekciju na ruci pa su tabloidi počeli da nagađaju da umire.

Објава коју дели Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) дана 23. Сеп 2019. у 8:32 PDT

Ozborn je rekao da “umire od dosade” ležeći u krevetu danima. “Moraćete još malo da se strpite”, dodao je 70-ogodišnji roker.

“Odgađam evropsku turneju jer nisam spreman. Ne odlazim u penziju, još ću nastupati. A kada se vratim na američku turneju, želim da budem sto odsto spreman za nastup i izuću vas iz cipela”, poručio je obožavaocima.

Njegova solo turneja “Nema više turneja 2” već je jednom odgođena. Početak evropske turneje odgodio je za januar 2020.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.