Kultni film koji je proslavio Kristijana Bejla dobija rimejk

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 12:41

Kultni film koji je proslavio Kristijana Bejla dobija rimejk

Ovaj horor ga lansirao među najtraženije holivudske glumce.

Filmski studio Lionsgate Films radi na rimejku kultnog horora "Američki psiho" iz 2000. godine koji je režirala Meri Heron.

Originalni film bio je adaptacija istoimenog romana koji je napisao Bret Iston Elis, a radnja prati bankara sa Vol strita Patrika Bejtmena koji je danju uspešan poslovni čovek, a noću traženi serijski ubica.

Rimejk bi trebalo da bude moderna interpretacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela, smeštena u današnje vreme, za razliku od originala koji je smešten u osamdesete godine.

Ipak, studio još nije odabrao scenariste, tako da bi ovi detalji mogli da se promene.

Osim što je postigao komercijalni uspeh i naišao na sjajne reakcije kritičara, "Američki psiho" zaslužan je i za lansiranje Kristijana Bejla među najtraženije holivudske glumce.

Zanimljiva je činjenica da on nije bio prvi izbor za glavnu ulogu, ali vrata su mu se otvorila nakon što je Leonardo Dikaprio odlučio da ipak ne želi da igra u filmu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.