Kristali slave 20 godina koncertom u DOB-u

Izvor: B92, 09.Sep.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristali slave 20 godina koncertom u DOB-u

Povodom 20 godina postojanja, bend Kristali održaće veliki beogradski koncert 17. oktobra od 21h u Domu omladine Beograda (Sala Amerikana), uz podršku bivših članova i dugogodišnjih prijatelja.

Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album "Kristali" iz 1994. godine.

Kristali do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: Kristali (1994), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dolina ljubavi (1997), Sve što dolazi (2001) i Samo bluz (2013), kao i jedan "live" album Live@Studio 6 (2004).

Ime grupe “Kristali” ne odnosi se ni na jedan kristal posebno.Ime je optimistično, baš kao i muzika i stav prema životu.

“Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze, ovo ime nam sve više i više odgovara”, poručuje frontmen Dejan Gvozden. "Osim već starih i svima poznatih 'Menjam se', 'Sad se svega sećam', 'Ustani kreni', 'Dva metra', 'Osmi dan', sviraćemo presek celokupne karijere benda u Domu omladine u petak, 17. oktobra!"

Karte za beogradski koncert će biti puštene u prodaju od srede, 10. septembra putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, (TC Sremska).

Karte se do 19. septembra mogu kupiti po promotivnoj ceni od 500 dinara, u pretprodaji će potom koštati 600 dinara, dok će se na dan koncerta prodavati za 800 din.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert grupe Kristali u Domu omladine

Izvor: Mondo, 09.Sep.2014

Bend će održati veliki beogradski koncert povodom dve decenije rada u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana u petak 17. oktobra od 21 sat...Foto: Promo..Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.