• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncert grupe Kristali u Domu omladine

Izvor mondo.rs

Bend će održati veliki beogradski koncert povodom dve decenije rada u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana u petak 17. oktobra od 21 sat.

Koncert je zamišljen kao presek celokupne karijere benda i na njemu će biti zastupljene pesme sa svih dosadašnjih izdanja, sa akcentom na prvi istoimeni album "Kristali" iz 1994. godine.

Do sada iza sebe imamo 4 studijska albuma: Kristali (1994), Dolina ljubavi (1997), Sve što dolazi (2001) i Samo bluz (2013) i 1 "live" album - Live@Studio 6 (2004).

Ime grupe Kristali” ne odnosi se ni na jedan kristal posebno. Ime je optimistično, baš kao i muzika i stav prema životu.

Sve treba da bude jasno, nezamagljeno kao kristal koji je s jedne strane providan, a sa druge oštar i stabilan. Kako godine prolaze, ovo ime nam sve više i više odgovara”, poručuje frontmen Dejan Gvozden.

"Osim već starih i svima poznatih 'Menjam se', 'Sad se svega sećam', 'Ustani kreni', 'Dva metra', 'Osmi dan', sviraćemo presek celokupne karijere benda u Domu omladine u petak, 17. oktobra!", dodaje Gvozden.

Kristali
Izvor: YouTube

Karte za beogradski koncert će biti puštene u prodaju u sredu, 10. septembra putem servisa Eventim, kao i u prodavnici FELIX Shop, (TC Sremska).

Karte se mogu naći po promotivnoj ceni od 500 dinara, u pretprodaji 600 dinara do 19. septembra, dok će njihova cena na dan koncerta iznositi 800 dinara

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mercedes

strava !

SERIJE