Kontroverzna reperka otkrila kako je dobila neobični nadimak: Udario me je automobil

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kontroverzna reperka otkrila kako je dobila neobični nadimak: "Udario me je automobil"

Reperka Mimi Mercedez nastupila je na humanitarnom koncertu u Rumi. Reperka ima podanice zvane Kleopatre, ali i obezbeđenje koje je prati.

Ekipa Exkluziva nije mogla da odoli i upitala je kontroverznu reperku kako je dobila svoj nadimak.

“Kada sam bila mala baš udario me je auto marke Mercedez i tu sam imala baš ozbiljnu povredu. Bilo je kritično baš stvarno, a onda kada sam to preživela onda sam mogla da se nazovem Mercedez“, ispričala je.

Smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da reperka Sajsi MC ne može da joj bude konkurencija jer se njena navodna rivalka i ne bavi rep muzikom.

“Nemam ništa protiv njenog rada, mislim da to nije rep kakvim se ja bavim. Ne mislim da je sve što nije pevanje rep“, istakla je.

Šta je još ispričala možete pogledati u prilogu iz emisije Exkulziv.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.