Koncert za vanzemaljce 11. decembra u SKC-u

Izvor: Blic, 23.Nov.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert za vanzemaljce 11. decembra u SKC-u

Profesori Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu održaće 11. decembra u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra neobičan koncert pod nazivom "Koncert za vanzameljce", najavio je danas Centar za kulturu i informisanje "Kisaru".

Na repertoaru će biti muzika sa "Zlatne ploče" koju je NASA 1977. godine poslala u svemir, u nadi da će "muzika Zemlje tamo naći svoje slušaoce".

Pijanisti Neda Hofman i Nebojša Maksimović i violončelista Srđan Sretenović izvešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Italijansku svitu" Igora Stravinskog, Bahov "Preludijum" iz "Prve svite za čelo" i drugi stav Mocartove "Sonate za klavir u C-duru".

Koncert je namenjen deci uzrasta između pet i deset godina, a mališani mogu da dodju maskirani u vanzemaljce.

Nakon koncerta imaće priliku da, zajedno sa profesorima FMU-a komponuju i sviraju muziku za vanzemaljce ili da crtaju vanzemaljce.

"Koncert za vanzemaljce" je drugi u ciklusu koncerata za najmlađe koje organizuje Centar za kulturu i informisanje "Kisaru" u saradnji sa Fakultetom muzičkih umetnosti i Studentskim kulturnim centrom. Projekat "KONCERTiši se!" podržao je Centar za promociju nauke.

Besplatne ulaznice deliće se na blagajni SKC-a, a jedna karta važi za jednu odraslu osobu i troje dece.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONCERT ZA VANZEMALJCE U SKC!

Izvor: Kurir, 23.Nov.2011

BEOGRAD - Profesori Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu održaće 11. decembra u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra neobičan koncert pod nazivom "Koncert za vanzemaljce", najavio je Centar za kulturu i informisanje "Kisaru"...Na repertoaru će biti muzika sa "Zlatne ploče" koju je NASA...

Nastavak na Kurir...

"Koncert za vanzemaljce" podstiče dečju kreativnost

Izvor: Blic, 24.Nov.2011, 01:15

BEOGRAD - U Velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra u Beogradu, profesori Fakulteta muzičkih umetnosti će 11. decembra u 17 sati izvesti “ Koncert za vanzemaljce”, namenjen deci uzrasta između pet i deset godina, na kome je sve podređeno uživanju dece...Na repertoaru će biti muzika sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.