Kelan Luc je novi Hi Men?

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kelan Luc je novi Hi Men?

Kelan Luc mogao bi da bude najnoviji superheroj, u armiji koja sve više raste poslednjih godina i koristi svaku priliku da unovči popularnost novog filmskog žanra.

U nizu modernih rimejkova uskoro ćemo, izgleda, imati prilike da vidimo još jedan. Biće to film “Masters of the Universe”, za čiju je režiju zainteresovan Džozef MekGinti Nikol, poznatiji pod umetničkim imenom Mek Dži (McG).

Sada nam stiže vest da je Kelan Luc neko ko je zapao za oko produkciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao novi Hi Men.

On je obavestio pratioce društvenih mreža o sastanku koji je imao sa produkcijom.

Da li će pregovori završiti uspehom i da li će se Luc pokazati kao dostojna zamena DOlfu Lundgrenu, koji je 1987. igrao ovog junaka, ostaje da se vidi.

Izvor: blockbuster.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.