Kultura

Petak, 01.07.2016.

18:35

Kelan Luc je novi Hi Men?

Kelan Luc mogao bi da bude najnoviji superheroj, u armiji koja sve više raste poslednjih godina i koristi svaku priliku da unovči popularnost novog filmskog žanra.

Izvor: B92

Kelan Luc je novi Hi Men?
Foto: Gettyimages

U nizu modernih rimejkova uskoro ćemo, izgleda, imati prilike da vidimo još jedan. Biće to film “Masters of the Universe”, za čiju je režiju zainteresovan Džozef MekGinti Nikol, poznatiji pod umetničkim imenom Mek Dži (McG).

Sada nam stiže vest da je Kelan Luc neko ko je zapao za oko produkciji, kao novi Hi Men.

On je obavestio pratioce društvenih mreža o sastanku koji je imao sa produkcijom.

Da li će pregovori završiti uspehom i da li će se Luc pokazati kao dostojna zamena DOlfu Lundgrenu, koji je 1987. igrao ovog junaka, ostaje da se vidi.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: