Josif Tatić biće kremiran 13. februara na Novom groblju

Izvor: Glas javnosti, 11.Feb.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josif Tatić biće kremiran 13. februara na Novom groblju

BEOGRAD - Komemoracija povodom smrti glumca Josifa Tatića biće održana u sredu, 13. februara u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni "Ljuba Tadić", najavilo je danas to pozorište.

Tatić, koji je preminuo 8. februara u Beogradu, biće kremiran 13. februara na Novom groblju.

Rođen je 13. aprila 1946. godine u Novom Sadu. Studirao je glumu na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Sa velikim uspehom igrao je u pozorištu, na filmu i televiziji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Bio je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 1968. godine, ali je igrao i na drugim scenama. Na filmu je debitovao još 1967. u filmu "Jutro".

Publika će ga posebno pamtiti po ulogama Slobodana Mihajlovića u predstavi "Šovinistička farsa", kao i Taleta surovog iz televizijske serije "Grlom u jagode" i Jataganca iz "Boljeg života".

Komemoracija povodom smrti Tatića biće održana u 12 sati u JDP-u, a opelo počinje u 16,30 sati.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oproštaj od glumca Josifa Tatića u sredu

Izvor: S media, 11.Feb.2013

Komemoracija povodom smrti glumca Josifa Tatića biće održana u sredu, 13. februara u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni "Ljuba Tadić", saopšteno je iz JDP-a...Istog dana glumac će biti kremiran na Novom groblju. Komemoracija počinje u 12 sati, na sceni "Ljuba Tadić". Kremacija će biti...

Nastavak na S media...

Kremacija Josifa Tatića 13. februara

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013

Komemoracija povodom smrti glumca biće održana u sredu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni “Ljuba Tadić”..BEOGRAD - Komemoracija povodom smrti glumca Josifa Tatića biće održana u sredu, 13. februara u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Sceni “Ljuba Tadić”, najavilo je danas...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.