Jelen Top 10 turneja stiže u Beograd

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jun.2011, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelen Top 10 turneja stiže u Beograd

13.06.2011  izvor: www.bizlife.rs
Beograd - Posle uspešnih nastupa koje je u protekla dva dana održala u Boru i Nišu, Jelen Top 10 turneja 17. juna (19h) završiće svoje putovanje po Srbiji koncertom u Studentskom kulturnom centru u Beogradu.


Bendovi Kanda, Kodža i Nebojša, Hypnotized, Obojeni Program, Goribor i Darkwood Dub nastupili su 10. juna u Boru, na Malom stadionu, a dan kasnije na nastupu u niškom SKC-u Bjesovi su zamenili Goribor.
“Oba koncerta su bila odlična, a Obojeni program je završio sa učešćem na turneji, rekao bih na najbolji mogući način. Hvala publici, bendovima sa kojima smo se lepo družili, i ljudima koji su sve ovo organizovali,” izjavio je Branislav Babić Kebra, frontmen grupe Obojeni program.
Kako su organizatori najavili, veliko finale Jelen Top 10 turneja biće u Beogradu. U bašti SKC-a, osim bendova koji su obeležili turneju (Kanda Kodža i Nebojša, Block Out, Hypnotized, Bjesovi i Darkwood Dub), po prvi put nastupiće i grupa Eyesburn.
Nakon četiri godine, ponovo će svirati originalna postava ovog benda, koju čine Kojot, Laza i Alek, sa pojačanjem - Đura, Lale, Vukašin i Dule. Ovaj nastup u okviru Jelen Top 10 turneje biće najava njihovih novih pesama, albuma, kao i koncerta koji će na jesen održati u SKC-u.
Jelen Top 10 turneja obišla je do sada Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo, Sombor, Suboticu, Banja Luku i Zrenjanin.

muzikakoncertJelen Top 10 turnejaStudentski kulturni centar u Beogradu

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.