JOŠ JEDNA SMRT POTRESLA SRBIJU! Preminula dama koju su svi voleli

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDNA SMRT POTRESLA SRBIJU! Preminula dama koju su svi voleli

Velika tuga!

Olga Milutinović, supruga bivšeg predsednika Srbije Milana Milutinovića, preminula je u petak u 68. godini, na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu.

Olga Milutinović je godinama radila kao profesorka u Centru za nastavu stranih jezika Kolarčeve zadužbine, a potom od početka devedesetih godina kao upravnica Zadužbine. Tu funkciju je obavljala skoro dve decenije, da bi zatim bila imenovana na mesto predsednice Upravnog odbora Kolarčeve Zadužbine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
POTRESNO NA KOMEMORACIJI MIKIJU JEVREMOVIĆU: Ćerka Jelena jecala, Đorđu Marjanoviću POZLILO!(VIDEO)

Uprkos funkciji koju je obavljala, nije često davala izjave za medije, a naročito u periodu dok se njenom suprugu sudilo u Haškom tribunalu.

Tačno vreme komemoracije i sahrane biće naknadno saopšteni.

"A SAD ADIO" ZA ISPRAĆAJ: Miki Jevremović sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.