JOŠ BRUTALNIJA! Izašao prvi treler za nastavak GRDANE - Anđelina izgleda OPASNO, a evo kako dalje teče priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ BRUTALNIJA! Izašao prvi treler za nastavak GRDANE - Anđelina izgleda OPASNO, a evo kako dalje teče priča

Oduševiće vas!

Svi se sećate Diznijeve nove verzije "Uspavane lepotice" u kojoj se cela priča vrti oko glavnog negativca - Grdane.

Popularna Anđelina Džoli odigrala je brutalno svoju ulogu, te su je zadržali i u nastavku priče. Svi su pričali o njenoj transformaciji i čuvenim jagodicama, a evo kako će veštica izgledati u drugom delu filma.

U nastavku "Grdane" istražuje se komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu.

Princeza Aurora je i ovoga puta Ela Fening, a pridružiće im se jedna od najvećih svetskih glumica, Mišel Fajfer, a trejler možete pogledati ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.