Izvor: Beta, 04.Nov.2009, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Mariane Georgieve u Ministarstvu za dijasporu

BEOGRAD, 4. novembra 2009. (Beta) - Izložba slika bugarske umetnice Mariane Georgieve biće otvorena u četvrtak u Svečanoj sali Ministarstva za dijasporu Srbije u Beogradu, saopšteno je iz tog ministarstva.

Izložbu, koja će biti otvorena do 20. novembra, otvoriće državni sekretar u Ministarstvu za dijasporu Srbije Miodrag Jakšić uz prisustvo autorke.

Mariana Nikolova Georgijeva, rodjena je 1955. godine u Plevenu, u Bugarskoj. Završila je Akademiju likovne umetnosti "Žil Paškin" u Sofiji.

Izlagala je preko pedeset puta na samostalnim i grupnim izložbama širom sveta, a ovo joj je prva izložba u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba Mariane Georgieve u Ministarstvu za dijasporu

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2009

BEOGRAD, 4. novembra 2009. (Beta) - Izložba slika bugarske umetnice Mariane Georgieve biće otvorena u četvrtak u Svečanoj sali Ministarstva za dijasporu Srbije u Beogradu, saopšteno je iz tog ministarstva. Izložbu, koja će biti otvorena do 20. novembra, otvoriće državni sekretar u Ministarstvu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.