Izaberite knjigu u skladu sa svojim ukusom

Izvor: Glas javnosti, 24.Apr.2011, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izaberite knjigu u skladu sa svojim ukusom

BEOGRAD - Izdavačka kuća "Arhipelag" organizovala je, povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava, 23. aprila, za članove svog Kluba čitalaca specijalnu akciju "Imate izbor".

Polazeći od uverenja da je najvažnije da čitaoci imaju priliku da izaberu knjigu u skladu sa svojim ukusom i očekivanjima, uredništvo je predlažilo širok izbor vrhunskih dela savremene svetske književnosti, političke teorije, ekonomije i psihologije po sniženim cenama.

"Arhipelag" je, pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << posebnih cena za ovu priliku, pripremio i specijalna iznenađenja za članove svog Kluba čitalaca, kao i za čitaoce koji će se u Klub čitalaca "Arhipelag" učlaniti tokom trajanja ove akcije.

Akcija "Imate izbor" trajaće do 29. aprila.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.