Internet samo o njoj bruji: Glumica se izblamirala, jer je pomešala pića i bendove

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet samo o njoj "bruji": Glumica se izblamirala, jer je pomešala pića i bendove

Zvezda serije “Empire“ Taraži Henson pobrkala je britanski bend Coldplay sa američkim bendom Maroon 5.

Taraži je kao i većina poznatih ličnosti u Americi prisustvovala petnaestominutnom šou-programu na "Superboulu" . Simpatična glumica htela je da pokaže koliko je oduševljena nastupom Coldplay-a, ali je u svom statusu na Instagramu napisala: “JES! Maroon 5 je moj život“.

Kada je shvatila da je napisala ime pogrešnog benda izbrisala je status i u sledećem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objasnila da se “zeznula“ uz veliki broj "smajlića".

Njen status je postao neverovatno popularan, čak toliko da su se momci iz Maroon 5 oglasili na Tviteru i poručili Haraži: “Drago nam je da ti se svideo naš nastup. Mislimo da smo dobro zvučali“.

Taraži je kasnije te večeri objasnila za “Entertejment tunajt“ da je glavni krivac za grešku “Kul-ejd“, piće koje je "pomešala" sa drugim pićima.

“Pomešala sam sva pića – limunadu, ledeni čaj itd“, duhovito je odgovorila Taraži.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.