I ova GLUMČINA se priključuje Južnom vetru, poslednji nastavak serije se završava U VELIKOM STILU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 14:09

I ova GLUMČINA se priključuje "Južnom vetru", poslednji nastavak serije se završava U VELIKOM STILU

Miloš Biković i Miodrag Radonjić su glavni glumci i ujedno producenti ovog filma. Snimaće bi trebalo da počne u septembru, a premijera u bioskopima sledeće godine.

Serija "Južni vetar" za kratko vreme je postala jedna od nagledanijih na Balkanu a i šire, zahvaljujući posvećenim i dobrim glumcima, kao i aktuelnom tematikom.

Poslednji deo popularne krimi-priče snimaće se ove godine, a posle Vilijama Boldvina i Erika Robertsa ovom formatu pridružuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se još jedna svetska faca.

Proslavljeni danski glumac Mads Mikelsen, koji je ostvario zapažene uloge u seriji "Hanibal" i filmovima "Adamove jabuke", "Lov", "Kazino Rojal", "Indijana Džons i artefakt sudbine", kao i u Oskarom nagrađenoj drami "Još jedna runda", a biće veliko pojačanje u "Južnom vetru 3".

Mads je dobio scenario, dopala mu se priča i ceo koncept, i dao je zeleno svetlo. Njegov raspored je rasterećen u periodu kada se planira snimanje našeg filma, tako da su velike šanse da i zvanično sklope dogovor. Ostaje da se utanače još neki detalji i ekipa se nada da će u bliskoj budućnosti i zvanično moći da potvrde saradnju - priča izvor Informera.

Kako se dalje navodi, veći deo filma snimaće se u Beču, a poslednji deo priče o Marašu i Baći, momcima s druge strane zakona, nosiće naziv "Gas geben", odnosno "Gas do daske". Scenario je završen, a za njega je zadužen Petar Mihajlović, dok je režija poverena Milošu Avramoviću.

Kako je Miloš Biković najavio, treći nastavak filma biće i poslednji, pa se saga sa Marašem i Baćom ovde i završava.

A post shared by Miloš Avramović (@awramovsky)

- Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo mi sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta - rekao je nedavno Biković, pa dodao:

- Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke gde zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora.

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.