I Jelena Gavrilović priključila se regionalnom glumačkom izazovu VIDEO

Izvor: B92, 12.Apr.2020, 16:34

I Jelena Gavrilović priključila se regionalnom glumačkom izazovu VIDEO

Na društvenim mrežama pokrenut je regionalni izazov "Glumački izazov" pod haštagom #GlumomPreko. Inicirao ga je bosanskohercegovački glumac Muhamed Hadžović.

U Srbiji se izazovu priključila glumica Jelena Gavrilović, koja je na svom Instagram profilu izvela monolog iz dela "Ubistvo s predumišljajem" Slobodana Selenića.

Jelenu je "izazvao" crnogorski glumac Dušan Kovačević, a Jelena je pozvala hrvatskog glumca Gorana Bogdana da se priključi ovoj aktivaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U situaciji kada se najviše komunicira preko interneta i društvenih mreža, ovaj izazov, kako objašnjavaju glumci, ima za cilj prevazilaženje granica.

Pravila su takva da glumac mora da pozove kolegu iz druge zemlje da se uključi, učesnici se snimaju u kući mobilnim telefonom, a snimak ne sme da bude duži od pet minuta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.