Izvor: SEEcult.org, 17.Maj.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabrost za Đinđića

Predstava “Zoran Đinđić”, autorski projekat Olivera Frljića, premijerno će biti izvedena 18. maja u Atelju 212 u Beogradu, a svojevrsna je opomena društvu koje se nije izborilo sa nasleđem nedavne prošlosti, a ponovo je na izbornoj raskrsnici i odluci kojim će putem dalje. Autor projekta “Zoran Đinđić”, jedan od najprovokativnijih reditelja u regionu, proslavio se već i u Ateljeu 212 režijom predstave "Otac na službenom putu", a zahvalio je na novom poverenju koje mu je ukazano, posebno zato što je reč o temi koja traži mnogo hrabrosti.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mucijevi dani

Izvor: SEEcult.org, 17.Maj.2012

Festival posvećen pozorišnom reditelju Ljubomiru Muciju Draškiću (1937-2004), dugogodišnjem upravniku Ateljea 212, počinje 18. maja premijerom predstave “Zoran Đinđić” Olivera Frljića, a do 24. maja ugostiće i teatre iz regiona, uz raznovrstan prateći program. Predstava “Zoran Đinđić”...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.