Goranu Volareviću nagrada za filmsko stvaralaštvo

Izvor: Studio B, 12.Dec.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goranu Volareviću nagrada za filmsko stvaralaštvo

Nagradu za filmsko stavaralaštvo u 2014. koju dodeljuje Udruženje filmskih umetnika Srbije dobio je Goran Volarević za snimateljski rad na filmu "Branio sam mladu Bosnu".

Kako je saopšteno iz UFUS-a, nagrade za celokupno stvaralaštvo i doprinos srpskoj kinematografiji dodeljene su doajenu srpskog filma, reditelju Krstu Škanati i istoricaru filma Petru Volku.

Udruženje je dodelilo i Diplomu, Vojislavu Voji Vučiniću, za izuzetan doprinos osnivanju i razvoju Festivala autorskog filma.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nagrade UFUS-a za 2014.

Izvor: SEEcult.org, 12.Dec.2014

Nagradu Udruženja filmskih umetnika Srbije (UFUS) za filmsko stvaralaštvo u 2014. godini dobio je Goran Volarević za snimatelјski rad na filmu “Branio sam Mladu Bosnu”...Nagrade za celokupno stvaralaštvo i doprinos srpskoj kinematografiji dodelјene su doajenu srpskog filma reditelјu Krstu...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.