Izvor: Arte, 15.Jul.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godišnja izložba Dizajn sekcije 2019.

Godišnja izložba Dizajn sekcije 2019.Poštovani članovi Udruženja,Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete na tradicionalnoj Godišnjoj izložbi Dizajn sekcije 2019.

Tema ovogodišnje izložbe je slobodna, a akcenat je na prezentaciji aktuelnog stvaralaštva na polju dizajna. Izložba će biti održana Velikoj galeriji Studentskog kulturnog centra (Kralja Milana 48, Beograd). Datum održavanja izložbe će biti naknadno objavljen.

Konkurs je otvoren od 20. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << - 15. avgusta 2019. godine.

Na konkursu mogu učestvovati redovni članovi svih sekcija Udruženja, kao i kandidati za prijem u članstvo. Konkuriše se sa realizovanim i idejnim projektima iz svih oblasti dizajna nastalim u protekle dve godine. Svaki autor može konkurisati sa dva rada.

Slike ili fotografije radova dostavljaju se na adresu dizajnsekcija@gmail.com (JPEG, duža stranica 15cm, 300dpi, RGB). Isti prilozi biće upotrebljeni i za katalog.

Uz grafički materijal potrebno je poslati popunjen prijavni formular koji se nalazi u prilogu.

Kotizaciju za katalog u iznosu od 1000 dinara plaćaju samo autori čiji radovi budu selektovani. Svi radovi koji prođu selekciju treba da budu opremljeni za galerijsko izlaganje (uramljeni ili kaširani, spremni za kačenje), a troškove opreme snose autori.

Članovi Odbora Dizajn sekcije vršiće selekciju konkursnih radova i selekciju rada za nagradu izložbe.

U toku održavanja izložbe biće organizovano glasanje za izbor najboljeg rada po mišljenju publike.

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.