Glumica nakon poznatog šou-programa priznala: Bilo je to jedno grozno iskustvo

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica nakon poznatog šou-programa priznala: "Bilo je to jedno grozno iskustvo"

Glumica Miša Barton otvoreno o takmičenju u kojem je učestvovala.

Osam meseci nakon što je napustila “Ples sa zvezdama” poznata glumica Miša Barton priznala je da nimalo nije bila oduševljena ovim šou-programom, štaviše, drago joj je što više nije deo takmičenja.

“Uh, nisam ni mogla da pretpostavim da će biti toliko loše. Nije bilo saradnje sa koreografima kao na filmskim setovima. Akcenat je bio isključivo na popularnosti. Bilo je užasno. Drago >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mi je što sam ispala iz svega toga”, rekla je glumica.

Miša se takmičila tri episode nakon čega je eliminisana. I dok je nastupala, gledaoci su mogli da osete napetost između glumice i profesionalnog plesača sa kojim je bila u paru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.